به گزارش پلاتو هنر به نقل از روابط‌عمومی مسابقه روایت تصویری ارغوان، رضوان سرمد درباره تعداد آثار راه یافته به اولین دوره مسابقه روایت تصویری ارغوان توضیحاتی را ارائه داد.

رضوان سرمد اظهار کرد: با توجه به فراخوان، ۵۵ اثر به دبیرخانه فرستاده‌ شد که از میان آن‌ها، ۴۵ فیلم بعد از ارزیابی توسط رضوان سرمد دبیر مسابقه و مستندساز، فریده صارمی مدیر اجرایی مسابقه و مستندساز و با مشورت موسسه آموزشی نیکوکاری رعد برای شرکت در بخش اصلی انتخاب شدند.

او افزود: با توجه به اهداف مسابقه که ثبت احوال و زیست روزمره و مشکلات افراد دارای معلولیت است، تمامی آثاری که توسط افراد دارای معلولیت برای ما ارسال شد، به نمایش درآمد و تنها فیلم‌هایی کنار گذاشته شدند که از نظر محتوایی با اهداف مسابقه در تضاد بودند.

این مستندساز راجع به تدابیری که برای مشارکت هر چه بهتر افراد دارای معلولیت در رویداد در زمان پیش از برگزاری مسابقه اندیشیده شده بود، خاطرنشان کرد: برای اینکه افراد دارای معلولیت بتوانند راحت‌‌تر و بهتر روایت‌های تصویری خود را بسازند، در فاصله بین اعلام فراخوان تا پایان مهلت ارسال آثار، چهار کارگاه مستندسازی با گوشی تلفن همراه در موسسه نیکوکاری آموزشی رعد (برای افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی) و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل فرشتگان (برای افراد ناشنوا و کم شنوا) برگزار شد که رضوان سرمد دبیر مسابقه و نایب رئیس هیئت مدیره انجمن مستندسازان سینمای ایران مدرس این کارگاه‌ها بود.

این کارگردان هیئت داوران مسابقه روایت تصویری ارغوان را به شرح زیر معرفی کرد: هیئت داوران مسابقه روایت تصویری ارغوان، متشکل از سه مستندساز و دو نفر از جامعه افراد دارای معلولیت، مهوش شیخ السلامی مستندساز، سعید رشتیان تهیه‌کننده سینمای مستند، فرزاد توحیدی مستندساز، دکتر بهاره آذر ریاست انجمن حمایت از حقوق کودکان دارای معلولیت جسمی حرکتی و چند معلولیتی آفتاب سبز و فعال حوزه افراد دارای معلولیت، نوح منوری جامعه‌شناس و استادیار دانشگاه تهران هستند.

این هنرمند حامیان رویداد را این‌گونه نام برد: اولین دوره مسابقه روایت تصویری ارغوان با همکاری انجمن مستندسازان سینمای ایران، موسسه آموزشی نیکوکاری رعد، سایت هاشور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المل فرشتگان و با حمایت بانک شهر در حال برگزاری است.

رضوان سرمد در پایان درباره زمان برگزاری رویداد عنوان کرد: فیلم‌ها در دو بخش «خود نگار» و «از نگاه دیگری» رقابت می‌کنند و در هر بخش سه جایزه مردمی، اعضای انجمن مستندسازان سینمای ایران و جایزه هیئت داوران به برگزیدگان تعلق می‌گیرد. فیلم‌ها از تاریخ ۱۰ تا ۱۶ تیر سال جاری در سایت هاشور به صورت آنلاین نمایش داده می‌شوند که تماشای آنها برای علاقمندان رایگان است و مخاطبان می‌توانند به فیلم منتخب خود رای دهند.

اختتامیه ۱۶ تیر ماه سال جاری در سالن مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد برگزار و به منتخبان جوایزی داده می‌شود.